Pengat pisang ..!
Pengat pisang ..!

Meleleh air liur ni weh! Adoii, memang lemak siot kuah yang mak aku buat ni, sampai bnyak hiler aku taruk lam mangkuk ni ha. Kuah superb,...

Baca lagi »

Blog sebagai kisah cinta ..
Blog sebagai kisah cinta ..

Melantun- lantun ayat aku bace kat blog rakan blogger yang duk citer pasal kisah cinta diorang, hehe. Ok, secare ikhlas, aku suka bace sebab...

Baca lagi »

5 surat khabar..
5 surat khabar..

Sinar harian, kosmo, utusan, metro dan berita harian - demi nak cari artikel semalam, hehehe. Bagi yang belom bace, bleh tengok sini yan...

Baca lagi »

Andai kata ..
Andai kata ..

Aku nak edit header blog, nak edit cam mane? Taruk gambar aku? Gambar bakal bini2 ku? Opss, haha. Niat dalam ati memang dah nak edit head...

Baca lagi »

Aku 'nampak' teguran anda ..
Aku 'nampak' teguran anda ..

Alhamdulillah, hari ni setel jual roti canai dalam 6kg, memang tak henti2 aku menebar pagi tadi. Ok, time aku duk tebar, aku ternampak se...

Baca lagi »

Google Malaysia kena godam / hack ..
Google Malaysia kena godam / hack ..

Hohoho. Macam mane bleh jadi macam ni? Aku dapat berita ni dari blog amanz dan terus pegi try, rupa2 nya memang kena. Nak buat cam mane k...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top