Simbol pada keyboard, menarik !
Simbol pada keyboard, menarik !

Fu fu fu fuyoo ! Seriously, walaupun aku ni agak terer bab menaip walaupun caca marba ja, first time aku tau info nih weii. Adoiyai, cam ...

Baca lagi »

Tidur awal malam ni !
Tidur awal malam ni !

Letih, letih dan letihhh ! Hasrat hari ni nak pegi usha tablet untuk adik tapi hampa, spesifikasi tablet tu bukan sprti yang aku jangk...

Baca lagi »

Bakal masuk surat khabar?
Bakal masuk surat khabar?

Bukan aku yang masuk paper, kedai mak aku. Kemungkinan adik aku pun masuk jugak nanti, hehehe. Aku tak dapat pastikan paper mane yang aka...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top