Komen dari ....
Komen dari ....

Beliau antara blogger yang masyhur di Malaysia, hehe. Bukan ape, blog aku tu baru jer siap baiki dan kembali aktif menulis dah dan beliau...

Baca lagi »

Ok, aku dah buka ..
Ok, aku dah buka ..

Sesetengah rakan blogger bagi komen yang aku patut bukak kotak komen untuk taruk nama atau tanpa nama bagi memudahkan bagi mereka yang ta...

Baca lagi »

Tak guna punya anak !
Tak guna punya anak !

Kuar dalam paparan utama paper sinar harian hari ni. Korang dah baca? Hmm. Boleh baca online kat sini dan memang betol2 tak berhati pero...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #21
Wordless Wednesday #21

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top