" Abam punya seni hampeh .."
" Abam punya seni hampeh .."

Aku dapat bace sikit raut wajah adikku tadi, hehehe. Time tu aku duk balut kek sbagai hadiah, gambar atas tu ha, yang die nak bagi kat ci...

Baca lagi »

Tambah koleksi kat lengan !
Tambah koleksi kat lengan !

Dah la lengan ni memang dah penuh ngan parut2 luka, entah ape yang aku buas sangat time kecik2 dulu, hahaha. Sekarang, dah besar gedabak ...

Baca lagi »

Tahniah pelajar Tingkatan 3 PMR 2013
Tahniah pelajar Tingkatan 3 PMR 2013

Wahh ! Adik aku dah setel dah peperiksaan PMR die, hehehe. Balik jer umah tadi, tanggal kasut, terus blah untuk maen game ngan kekawan, c...

Baca lagi »

Smartfon tak lama lagi ?
Smartfon tak lama lagi ?

Aku dah plan nak beli desktop tapi disebabkan kene khianat tempoh ari, terpaksa la aku tangguh sampai cukup bajet. Aku nak beli desktop u...

Baca lagi »

Video ni memang ohsem !
Video ni memang ohsem !

Mak aih, betol2 sempoi cam ni, menarik hiler tapi tu laa. bahaya woo isap shisha. Tengok saje la jawabnye, kesihatan tu kene jaga, hehehe...

Baca lagi »

Ok, aku faham !
Ok, aku faham !

Senyum jer aku tengok komik pendek ni haa, hehehe.

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top