Sudu jenis baru ?!
Sudu jenis baru ?!

Mau rabak mulut aku nak nganga gune senduk nasik ni sebagai sudu, hahaha. Saje jer aku pegi amik senduk nasik letak lam mangkuk nasik din...

Baca lagi »

Mantop kalo dapat makan ni !
Mantop kalo dapat makan ni !

Makanan ni bukan la feveret aku dan kalo hidang ngan burger, terus jer knock out makanan ni, hehehe. Tapi... tapi ... ini makanan ala kam...

Baca lagi »

Baru dapat mengadap blog ..
Baru dapat mengadap blog ..

Selalu ade jugak aku kuarkan entri tapi sibuk punya pasal, tambah plak letih, tak dapat den nak menulis wlaupun idea ade. Hmm. Sekarang, ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top