Bro Eraz buat 'lawak' malam !
Bro Eraz buat 'lawak' malam !

Cukup2 la bro, jangan buat cam ni, 'lawak' seh. Korang nak bace entri bro eraz? Jom, tekan sini kalo berminat dan semestinye ent...

Baca lagi »

Cara sembelih haiwan korban
Cara sembelih haiwan korban

Minggu depan dapat sambut hari raya aidiladha, yahuuu! Alhamdulillah, tahun ni nampak cam meriah gak, haiwan korban pun dah ramai tempah,...

Baca lagi »

Rezeki masing2 sudah ditetapkan
Rezeki masing2 sudah ditetapkan

Nak berebut pun, biarlah dengan cara adil dan beradab, jangan sampai tetak sane sini, dah la diri kite ni dah banyak buat salah, alangkah...

Baca lagi »

Lunch yang memang gempak !
Lunch yang memang gempak !

Debab jawabnya kalo dok makan hari2 macam ni, hahaha. Ok, hari ni aku rase tak berapa sedap sangat perot ni haa, aku syak kes semalam pun...

Baca lagi »

Untuk keselematan anak2 kecil :)
Untuk keselematan anak2 kecil :)

Amik jer mana2 kotak kasut, tebuk lobang sberapa banyak yang perlu dan pandai2 la masukkan extension plug ni untuk kegunaan sendiri, hehe...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top