Kali pertama dan terakhir ..
Kali pertama dan terakhir ..

Malam ni aku kuar ngan femili pegi makan kat luar sebab mak letih, tak masak kat umah, pegi kedai makan kat kawasan ketereh, aku drive...

Baca lagi »

Ini hari punya statistik ..
Ini hari punya statistik ..

Lebih kurang kol 5 semalam blog tak leh bukak dan lebih kurang kol 5 ari ni jugak blog bleh bukak dah, hehehe. Tahap gaban jugak aku bori...

Baca lagi »

Blog kembali berseri !
Blog kembali berseri !

Post by Blog Paly . Lebih kurang satu hari blog aku ni tak leh bukak ! Bukan maen frust menonggeng lagi, arghh ! Alhamdulill...

Baca lagi »

Blog Paly tak boleh akses lagi ..
Blog Paly tak boleh akses lagi ..

Buat mase ni, memang takleh bukak langsung, AsiaHost buat pasal. Kalo lame lagi nak setel, rase2 aku nak transfer jer domain ni kepada se...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top