Thanks bro Hasrul Hassan !
Thanks bro Hasrul Hassan !

Alhamdulillah, rezeki malam ni. Sape tak kenalkan blogger HH kan? Aku dapat hadiah drpd beliau dan korang bleh rujuk entri dari bro HH, b...

Baca lagi »

Kahwin itu indah :)
Kahwin itu indah :)

Aku stuju sangat2 ! Mak dah bagi green lite, calon belom pegi cari, hehehe. Wallahu'alam

Baca lagi »

Selesai satu kontes sudah ..
Selesai satu kontes sudah ..

Satu kontes yang cukup simple dari bro Hasrul Hassan - blogger yang beri banyak tunjuk ajar dan ilmu dalam blog beliau. Kontes yang beli...

Baca lagi »

Selesai sudah ..
Selesai sudah ..

Ni jer aku mampu, hohoho. Susah jugak aku nak kasi blog wordpress laju bile time load page sebab aku punye theme bukan maen banyak lagi s...

Baca lagi »

Taubat sebelum terlambat !
Taubat sebelum terlambat !

Dunia kejap jer, tak lama pun nak bandingkan alam akhirat nanti, cuma persinggahan sementara jer ni. Dalam diri kite, banyak dah buat sil...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top