Blog punya pasal ..
Blog punya pasal ..

Seriously, aku memang ngantok sangat2. Semalam aku tido lewat dan bngon pagi hari ni pun bleh tahan awal gak, nak jer aku lelap mate, kas...

Baca lagi »

RM40 untuk parking sejam ?
RM40 untuk parking sejam ?

Perghh ! Terkejot gak aku duk bace satu artikel lam forum, yang diambil lam portal berita mynewshub kalo tak silap. Hmm. Dalam artikel tu tu...

Baca lagi »

Terima kasih para pengomen !
Terima kasih para pengomen !

Bukan 10 yang tersenarai jer, termasuk semua rakan blogger yang sudi bagi komen dan pendapat masing2 walaupun kbnyakan post pasal perso...

Baca lagi »

Rakan blogger yang bertuah !
Rakan blogger yang bertuah !

Macam yang aku dah janjikan, semua rakan blogger yang join segmen bloglist oktober akan scare otomatik masuk dalam bloglist blogwalking h...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #20
Wordless Wednesday #20

# Me me me!

Baca lagi »

Terima kasih kerana 'undi' untuk aku !
Terima kasih kerana 'undi' untuk aku !

Dalam 2 3 hari ni, makin ramai jer 'mengundi' aku untuk buang cbox ni, hari2 lepas pun ade gak, siap post lagi, bleh baca sini . ...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #19
Wordless Wednesday #19

Baca lagi »

Maafkan abam mu ini ..
Maafkan abam mu ini ..

"Goreng hangus !", kata adik aku. Gelak jer mampu bile kene macam tu, hahaha. Bukan ape, aku mmg tak sengaja tadi. Aku ade ha...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top