Selamat hari lahir, rakan blogger !
Selamat hari lahir, rakan blogger !

Rakan blogger yang jugak merangkap bekas rakan kelas aku time ijazah perakaunan di UiTM, Kampus Machang, hehehe. Aku sengaja jer buat lew...

Baca lagi »

Dadah adalah najis bahaya !
Dadah adalah najis bahaya !

Info kat atas ni aku tak tau sejauh mane betolnya, aku printskrin kat fb tadi tapi ambik jer sebagai peringatan untuk kite sume ! Awasi d...

Baca lagi »

Sekali lagi?
Sekali lagi?

Yes ! Hari ni mak masak daging lada hitam lagi, sodap woo ! Beberapa hari lepas aku ade post pasal makan daging super ni ha, baca sini . ...

Baca lagi »

Selamat menduduki peperiksan PMR 2013
Selamat menduduki peperiksan PMR 2013

Esok dah start PMR, so good luck untuk semua calon PMR 2013 termasuk la adik lelaki aku. Alaa, tak susah pun PMR, kacang jer. Tips daripa...

Baca lagi »

Adik bagi tips kahwin ..
Adik bagi tips kahwin ..

Rase2 dah macam tiap hari dah duk kuar isu aku kawin, padahal calon lom ada lagi, haishh. Semalam pun ade jugak kalo tak silap, tu pun pa...

Baca lagi »

Santai jer kucing ..
Santai jer kucing ..

Kreatif bangat sih ! Seb baek aku tak bela kucing, kalo tak, mmg dah bleh plan buat macam ni, hehehe. Nampak cam selesa jer kucing tu mel...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top