Dinner 4 beranak ..
Dinner 4 beranak ..

Simple2 sudah, hehehe. Paling penting, ni antara pilihan menjadi makan malam. Sebab? Hmm. Mmg kalo korang tengok nasik gorang tu cam tak ...

Baca lagi »

Jadi jugak kau ni !
Jadi jugak kau ni !

Bukan maen tension lagi duk edit plugin blog wordpress ni ha. Commentluv - kbnyakan blogger yang gune wordpress mesti tau benda alah ni i...

Baca lagi »

Aku nampak "FAMILY"
Aku nampak "FAMILY"

Ok, perkataan ape yang korang fes nampak? Cer komen. # Banyak duk post lam facebook, aku nak post lam blog jer, hehe. Wallahu'ala...

Baca lagi »

Tak sanggup den !
Tak sanggup den !

Nak sembang2 ngan pakcik polis? Pakai jer helmet ni, hehehe. Mane tau diorang tertarik, leh terus tahan dan berbual. Santai gituu~ Wall...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top