Kaya tak semestinya 'mewah' ..
Kaya tak semestinya 'mewah' ..

Petang tadi, aku pegi beli kropok, time tu hujan, agak mengidam gak time tu nak makan bende panas time sejuk, hehehe. Pas tu! Aku witness s...

Baca lagi »

Diorang pendorong ku ..
Diorang pendorong ku ..

Mereka 'undi' aku untuk buang cbox :) Wallahu'alam

Baca lagi »

Suara game EA Sport
Suara game EA Sport

Pergh! Gamam aku tengok video ni, hahaha. Sape2 yang penah maen game EA Sport, ala contoh paling senang adalah bola, konfem kaw2 punye ta...

Baca lagi »

Nervous plak aku ..!
Nervous plak aku ..!

Macam mane tak neves, aku ni baru lagi bab2 roti canai, orang yang datang makan pun ramai sgt, tetibe otai pembuat roti canai kampung dat...

Baca lagi »

Aku tumbuk orang ?!
Aku tumbuk orang ?!

Jelas tak lebam kat buku lima tangan aku? Korang leh tengok betol2, ade kesan macam lebam gitu, hehe. Kalo tengok depan2, memang nampak j...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top