Dah boleh bukak blog !
Dah boleh bukak blog !

Yahuu ! Dari petang tadi lagi buat hal blog ni, biase la, domain .my mmg ade masalah skrg dan sedang diuruskan oleh Cik Innanie, hehehe. ...

Baca lagi »

Mantop !
Mantop !

Mak aih, memang aku betol2 teruja sekarang ni ! Hehehe. Cer korang bukak blog wordpress aku - laju ke tak? Slalu nye kan, aku mintak tolo...

Baca lagi »

Menelefon mak ..?
Menelefon mak ..?

Ok jugak sebab last tu yang penting, ikhlas gituu. Hehehe. Kalo ade hal penting, mesti tak gini gak. Jawab ! Jawab ! Wallahu'alam

Baca lagi »

Harga rokok bakal naik, 30 September 2013 ?
Harga rokok bakal naik, 30 September 2013 ?

Benar ke tidak? Hmm. Ontah laa. Desas desus jer ni, belom konfem lagi, tengok la macam mane nanti. Andai kata betol, tetap jer laku benda...

Baca lagi »

Dah ok ke tak macam ni ..?
Dah ok ke tak macam ni ..?

Header blog - korang rase ape yang patot aku ubah lagi? Hmm. Sebab terlalu nampak simple plak. Aku dah ade idea skit nak taruk apa tapi t...

Baca lagi »

Seni bayang-bayang !
Seni bayang-bayang !

Kalo bab2 buat cam ni, paling aku ingat adalah burung jer la sebab memang senang, hehehe. Kalo yang laen, rase2 tak penah lagi aku buat, ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top