So, para ibu bapa?
So, para ibu bapa?

Macam mana? Ok ke baju cam ni untuk bayi2 anda? Huhu. Rase2 aku tak kot :) Wallahu'alam

Baca lagi »

Disebabkan ada masa terluang ..
Disebabkan ada masa terluang ..

Tambah ngan jeles tengok rekod rakan blogger dapat score tinggi, so aku try stakat yang mampu, hehehe. Kalo korang nak tengok rekod rakan...

Baca lagi »

Dalam pembikinan ..
Dalam pembikinan ..

Memang seriously, wa takda idea, huhu. Header maen hentam buat jer, entah ngam ke tak bile letak dalam blog nanti. Hasrat aku - harap2 te...

Baca lagi »

Sambil menunggu ..
Sambil menunggu ..

Hehehe. Amacam? Maw lawan ka? Jom2, hehe. Sambil2 aku tunggu nak pegi solat jumaat tadi, sempat plak melayan game kat google search tu. B...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top