Penawar hati yang gemar buat maksiat
Penawar hati yang gemar buat maksiat

# Selamat beramal :)

Baca lagi »

Dah siap baiki, edit pulak daa ...
Dah siap baiki, edit pulak daa ...

Blog wordpress aku dah siap baiki, cuma skrg aku kene edit balik mane yang patot, huhu. Memang berhari2 jugak aku baiki, try and error je...

Baca lagi »

Kesan duduk terlalu lama ..
Kesan duduk terlalu lama ..

Aku tak tau la sejauh mane betol info ni tapi yang aku tau, kalo tak buat sebarang aktiviti mmg bleh memudaratkan kesihatan badan tu ha. ...

Baca lagi »

Terungkai sudah ..
Terungkai sudah ..

Tercapai gak hajat aku nak pegi bandar untuk amik barang yang memang aku tak expect langsung terima ape2 barang pos, hehehe. Ok, ni re...

Baca lagi »

Resepi tambahan chicken chop
Resepi tambahan chicken chop

Minggu lepas aku ade blajar buat chicken chop, rujuk sini . Time blajar tu, mak aku pun ade gak dan mak tulis cara2 dan resepi chicken ch...

Baca lagi »

Nasi bersama daging masak lada hitam ..
Nasi bersama daging masak lada hitam ..

A a a a a ape???! Sedap? Memang sodap pun ! Hehehe. Pagi tadi mak masak daging lada hitam - antara peberet aku kalo makan ngan daging. Ta...

Baca lagi »

3000 SLE Supporters Giveaway
3000 SLE Supporters Giveaway

Assalamualaikum. klik banner untuk join Senarai hadiah: Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top