Wordless Wednesday #18
Wordless Wednesday #18

Baca lagi »

Bukan senang nak mendidik ..
Bukan senang nak mendidik ..

Kalo bab ni, bagi aku, selagi guru tak melebih2 dalam bagi denda, itu lah terbaek. Ibu bapa jgn la manja kan sangat anak tu, laen la kalo...

Baca lagi »

Barang misteri kena tangguh ..
Barang misteri kena tangguh ..

Baek punye plan mau pegi bandar, nak amik barang misteri , last2 kene kansel jugak sebab cuaca mendung kat sane, hehe. Jalan ni straight ...

Baca lagi »

8share punya pasal !
8share punya pasal !

Rase2 kbnyakan shorten link bit.ly ni memang yang 8share punye kan? Hmm. Kerana nak dapat kan 20sen, sanggup buat macam2 sampai antara ny...

Baca lagi »

Alahai celcom ..
Alahai celcom ..

Hahahaha, lawak2. Korang baca la sendiri, time aku bace semalam pun duk gelak ngan adik. Sempoi nye celcom. Tapi ade kemungkinan yang pih...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top