Cbox - perlu atau tak?
Cbox - perlu atau tak?

Aku tengok bnyak gak blog yang tak taruk cbox, hmm, knape erk? Kalo tanye aku, mmg ade baek buruk pasal cbox ni. Antara bende baek letak ...

Baca lagi »

Ciptaan yang Maha Agung
Ciptaan yang Maha Agung

Baca lagi »

Bila ada air cond ..
Bila ada air cond ..

Haishh, aku mmg tak bleh sangat ngan air cond melainkan kalo betol2 panas, duk dalam bilik sampai berpeluh, ok la kalo nak pasang. Semenj...

Baca lagi »

3 dalam 1 - serentak !
3 dalam 1 - serentak !

Blog, laptop dan french fries - 3 dalam 1 keje aku buat. Kerja kat kedai dah setel tapi kat umah ade jer kerja2 yang aku kene setelkan, k...

Baca lagi »

Puncanya ? Dadah ..!
Puncanya ? Dadah ..!

Makin hari makin belambak kes jenayah yang berlaku - yang masuk paper pun dah bnyak, sahkan yang tak masuk. Kalo bab ugut ibu bapak pun dah ...

Baca lagi »

Bahagian blog yang bakal diubah
Bahagian blog yang bakal diubah

Semua yang aku tanda lam printskrin kat atas ni bakal aku ubah sebab ade rakan blogger yang sudi bagi teguran dan idea cam mane na...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top