Resepi sira pisang ..
Resepi sira pisang ..

Superb wa cakap lu, malam ni wa punya mama masak itu sira pisang, manyak sodap lorr. Hehe. Tapi aku makan sepinggan jer sebab tak minat s...

Baca lagi »

Malas nye ..
Malas nye ..

Hari tu aku ade cakap kan yang pasal barang poslaju tak kesampaian kat umah aku ni, baca sini , walaupun aku tak tau sape yang anta, huhu...

Baca lagi »

Best tengok cek depa semua ..
Best tengok cek depa semua ..

Sambil2 aku tengah frust duk tunggu balasan dari penganjur contest, aku tertengok ade rakan2 blogger berkongsi hasil pendapatan diorang mela...

Baca lagi »

Aku segan bila baca !
Aku segan bila baca !

Bukan aku jer, adik pun same gak - bile bace entri2 lame blog aku ni, hahaha. Serius noo, aku mmg segan dan bleh naek bulu roma woo bace ...

Baca lagi »

2 minggu tak tutup ..
2 minggu tak tutup ..

Aku pelik, ade yang cakap kalo pasang charger tapi bateri penuh, lame2 bateri tu akan rosak. Adeh ! Memang pelik sb kata2 ni datang dari ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top