Burger panggang plak ..
Burger panggang plak ..

Meleleh ! Hehehe. Time adik aku snap ni, sos black papper tak limpah sangat. Memang aku dah plan lame dah nak buat burger panggang tapi h...

Baca lagi »

Amal ma'aruf, nahi mungkar ..
Amal ma'aruf, nahi mungkar ..

Mengajak kepada kebaikan, jauhi daripada kemungkaran. Dan, adab untuk melaksanakan nya biar lah dengan tata tertib. Renung2 kan lah. Wa...

Baca lagi »

Kontes Review Klinik Cinta
Kontes Review Klinik Cinta

Kontes Review Klinik Cinta Perghh ..! Mantop betol kontes review kali ni iaitu kontes review klinik cinta. Memang aku teringin jugak na...

Baca lagi »

Barang apa kah?
Barang apa kah?

Seingat aku laa, takde pun expect ape2 melalui pos laju ni. Hmm. Memang pelik gak time aku balik umah tadi, ade notis ni kat depan pintu....

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top