Jutaria - santai bersama adik2 ..
Jutaria - santai bersama adik2 ..

Adoi, lenguh abis duk maen benda alah ni ha - jutaria. Bes gak sebab leh isi mase ngan adik2 time hujung mggu, tambah plak sume dah...

Baca lagi »

Awak rugi, saya untung ..
Awak rugi, saya untung ..

Fuh, untung gak aku pegi bawak adik beli waffle, bukan maen lama lagi duk tggu bawah panas, hehe. Knape untung? Banyak! Antara nye aku dapat...

Baca lagi »

Segmen – Saya Mahu Ditegur
Segmen – Saya Mahu Ditegur

Segmen – Saya Mahu Ditegur Seriusly, ni fes time aku join segmen yang dianjur oleh blogger femes, iaitu eyriqazz.com. Segmen ni khas di...

Baca lagi »

Guna ke arah kebaikan
Guna ke arah kebaikan

Ilmu itu banyak, luas. Bile ade ilmu, macam2 bleh buat - baik mahupun jahat. Sebab tu kite ade agama, untuk mengajar kite sume ape itu ba...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top