Kucing terasa dirinya bersalah ..
Kucing terasa dirinya bersalah ..

Dah la kucing ni kiut abis, comel lak die buat macam tu, hehehe. Busted ! Godek lagi laci orang. Mgkn die pikir die terus buat camtu lepa...

Baca lagi »

Tangguh lagi, kasi belambak ..
Tangguh lagi, kasi belambak ..

Baek punya rehat aku dapat tadi, hehehe. Lepas jer aku post pasal blajar masak ciken chop, aku kuar umah sebab ade keje skit nak kene set...

Baca lagi »

Belajar masak chicken chop ..
Belajar masak chicken chop ..

Nyum nyum .. Hehehe. Hari ni dapat gak aku belajar cara2 nak masak chicken chop, dapat gak ilmu baru sb memang tak pernah aku masak. Dan,...

Baca lagi »

Oh artis ..
Oh artis ..

Dunia akhir zaman. Hmm. Kat atas tu adalah satu page hiburan mengeluarkan satu citer pasal kata2 sorang artis malaysia. Aku tak tau artis...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top