Segmen : Bloglist Oktober
Segmen : Bloglist Oktober

Dah lame gak aku tak tukar bloglist aku tu haa, untk bulan oktober nak rombak plak, kasi rakan2 blogger laen masuk, hehehe. Segmen aku si...

Baca lagi »

Ada lagi ke sekarang?
Ada lagi ke sekarang?

Sambil2 aku duk buat keje ngan adik tadi, terasa nak layan lagu jiwang2 plak, al maklum laa, orang jiwang , standed la dengar lagu cam ni...

Baca lagi »

Gembira memanjang ~
Gembira memanjang ~

Cer bayang kalo internet takde? Hohoho. Konfem frust, betol tak? Aku mmg agak tertekan bile internet takde kat umah sebab kebnyakan keje...

Baca lagi »

Lebur begitu saja ..
Lebur begitu saja ..

Terkilan aku tengok gambar ni kat fb, huhu. Mane tak nye, punya la excited aku prepare nak beli desktop tapi smggu lagi nak payment, tak ...

Baca lagi »

Keberkesanan teknik SEO :)
Keberkesanan teknik SEO :)

Dari mana teknik ni? Hehehe. Aku gabung hasil drpd ape yang aku belajar maka terhasil la teknik SEO tak seberapa. Ok, semalam aku test se...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top