BLOG SEBAGAI PENDAPATAN SAMPINGAN
BLOG SEBAGAI PENDAPATAN SAMPINGAN

Memang berbaloi kalo blog dijadikan sebagai pendapatan sampingan mahupun utama dan aku pun sedang melangkah slow2 untuk jadikan blog seba...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #17
Wordless Wednesday #17

# Indeed :)

Baca lagi »

Wordless Wednesday #16
Wordless Wednesday #16

Baca lagi »

Mereka bakal masuk bloglist ..
Mereka bakal masuk bloglist ..

Entri ni adalah senarai rakan2 blogger yang sudi join segmen simple aku ni dan harap2 ramai lagi yang join, bleh masuk dalam bloglist blo...

Baca lagi »

Terharu aku ..
Terharu aku ..

Korang dah bace kan pasal pelanggan aku yang berduit banyak tu, hehe. Tak ingat? Atau tak baca lagi? Meh baca kat sini . Bile dah setel b...

Baca lagi »

Dalam berkawan, biar memilih
Dalam berkawan, biar memilih

Kawan - ape itu kawan? Hmm. Kalo ikot kan definisi bahasa aku adalah orang disekeliling yang mengenali kite. Bile kite berkawan, macam2 p...

Baca lagi »

Terima kasih, ayah :')
Terima kasih, ayah :')

Ayah memang garang tapi ..... :') Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top