Blog buat hal plak -_-
Blog buat hal plak -_-

Bile dah ade masalah ngan blog wordpress, mmg kene tanya orang yang pakar la jawab nye, bab fail .php, tak pun suh diorang jer repair,...

Baca lagi »

Oooo, patut laa ..
Oooo, patut laa ..

RM5. Jumlah duit aku melayang tadi bile adik bongsu balik dr skolah. Patot la kadang2 mak 'nasihat' adik aku ni sebab kalo bab me...

Baca lagi »

Terus pasang !
Terus pasang !

Air cond ade dalam bilik aku tapi aku sendiri tak gune sgt sebab takleh tahan sejuk memanjang, bile ade adik jer, terus kene pasang, adoi...

Baca lagi »

Pemegang domain .my RM20 !
Pemegang domain .my RM20 !

Bagi sesiapa yang gune domain .my RM20, cepat2 hantar detail kpd cik innanie dan join group fb yang dah dibuat, tekan sini kalo nak join...

Baca lagi »

Ada rakan blogger nak masuk bloglist ?
Ada rakan blogger nak masuk bloglist ?

Bloglist dalam blog aku ni dah lame jugak tak rombak, mgkn kekangan masa yang tak cukup untuk lebih rapat lagi ngan blog ni haa, huhuhu. ...

Baca lagi »

Mana jual ni ?
Mana jual ni ?

Nampak jer dalam fb tadi, terus tertarik ngan alat ni ha. Ape nama erk? Terasa jer aku nak beli benda alah ni sebab burger mmg peberet ak...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top