Blog bakal jana pendapatan?
Blog bakal jana pendapatan?

Atas tu adalah keyword2 blog baru aku yang ade nilai bile iklan di klik, tu pun kalo ade company yang sudi beriklan ngan Google, ngam dgn...

Baca lagi »

Bihun sup, sodap !
Bihun sup, sodap !

Aku makan bihun sup, adik2 layan megi sup - due2 sodap, hehe. Memang dah plan nak beli lepas balik keje sebab semalam pun aku dah beli na...

Baca lagi »

Esok cuti ..
Esok cuti ..

Hari ni ramai dah yang cuti kan, hehehe. Esok aku plak yang cuti, kasi mak rehat sebab kedai aku tu bukak 7 hari stiap minggu, mmg agak l...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top