Baik punya bungkus ..
Baik punya bungkus ..

Al maklum la kan, bilik aku sekarang dah ade air cond, mmg kaw2 punye due orang adik aku ni melepak lam bilik. Aku nak usha blog awek2 ...

Baca lagi »

Mouse pad kreatif dan murah !
Mouse pad kreatif dan murah !

Ni dia, mouse pad yang aku guna sekarang - bawah RM1 jer, bleh di dapati di mana2 kedai berhampiran, puas hati, 99.99% compitable ngan mo...

Baca lagi »

Penguin, hasil seni botol ..
Penguin, hasil seni botol ..

Klik gambar atas ni besar2 dan korang buat la sendiri, hehe. Sesuai sgt kalo buat bende2 macam ni untk letak dalam bilik anak2, baru namp...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top