Dah cakap dahh ..
Dah cakap dahh ..

Hehehe. Masakan mak memang superb. Petang tadi aku ade cakap kan yang aku nak tggu mak masak, baca sini , dan akhirnya capai jugak, yahuu...

Baca lagi »

Sungguh tipikal ..
Sungguh tipikal ..

Hah! Blogger perempuan! Betol kan? Haha. Pandai nye aku, hmm, hehehe. Dah memang macam ni perempuan kan, same la ngan adik aku tu haa, ya...

Baca lagi »

Burger special ..
Burger special ..

Nyum nyum, hehe. Petang2 cam ni plak bleh lapar, kes teliur adik2 makan nasik bungkus kot, diorang tak bungkus untk aku, grrr. Naseb baek...

Baca lagi »

Ajar ketika kecil lagi ..
Ajar ketika kecil lagi ..

Macam tu la budak2, bile dah diajar dari kecik lagi, maka akan sebati dalam diri bile dah besar gedabak nanti. Aku belom kawin lagi tap...

Baca lagi »

Aku tak sanggup ..!
Aku tak sanggup ..!

Tidakk! Konfem aku takkan letak mangkok jamban ni lam bilik air, walaupun canggih dan ade orang bagi free. Konfem! Tak nak tak nak! Hahah...

Baca lagi »

Baek punya jawapan !
Baek punya jawapan !

Semalam aku berteka teki ngan mak kat kedai, hehe. Idea ni datang dari pelanggan aku. Time pelanggan tu duk borak2, die cakap yang die ta...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top