Charger laptop paling murah dan simple !
Charger laptop paling murah dan simple !

Tapi aku tak pasti menjadi ke tak, haha. Wallahu'alam

Baca lagi »

Harap2 macam tu laa
Harap2 macam tu laa

Jap2 lagi aku nak pegi ke bandar, hadir satu event kat sana. Segan pun ada, neves pun ada, hehe. Takpe2, ni pengalaman baru, bleh perkena...

Baca lagi »

Lawa punya kucing ..!
Lawa punya kucing ..!

Semalam mak nak belanja makan kat luar, lagi pun mak letih nak masak kat umah, so aku ngan adik2 join jugak, hehehe. Aku order nasik puti...

Baca lagi »

Time untuk blogging !
Time untuk blogging !

Dah tutup alarm? Bangon2, time untk korang blogging plak. Jangan lupe solat subuh dulu, hehe. Aku takleh nak blogging, pegi keje, petang ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top