Bilik baru untuk adik lepak ..
Bilik baru untuk adik lepak ..

Parah ! Macam mane abam nak buat keje adik2 oii, huhu. Selalu nye 2 adik aku tu lepak dalam bilik mak sb ade air cond, kene plak time bal...

Baca lagi »

Ini lah antara dugaan hidup ..
Ini lah antara dugaan hidup ..

Lawak plak aku tengok gambar ni ha, hehe. Joget joget joget ! Ole olee ! Aku kusut, macam2 woo nak pikir dalam kepala ni tapi last2, buat...

Baca lagi »

Ketika final exam ...
Ketika final exam ...

Mentality - zero ! Hohoho. Give up ke ape nih? Hehe. Ni gambar lame aku time blajar kat u lagi, rase2 gambar ni amik mase tgh stadi untuk...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top