Roti canai tak cukup ?!
Roti canai tak cukup ?!

Alhamdulillah, rezeki hari ni. Selalu aku buat tak bnyak sgt pun roti canai kalo hari sekolah, berbanding kalo ari cuti mmg bnyak aku bua...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #15
Wordless Wednesday #15

# Pfffft ....

Baca lagi »

Wordless Wednesday #14
Wordless Wednesday #14

# SINI

Baca lagi »

Besar gedabak ubi ni !
Besar gedabak ubi ni !

Debusshh! Hohoho. Besar hiler ubi kayu ni, cer korang tengok gambar2 yang aku bnding kan ubi ni ngan duit kertas singgit. Agak2 aku, u...

Baca lagi »

Lebih baik diam jer ..
Lebih baik diam jer ..

Betol lah kate rakan blogger - bile berniaga kat kedai makan, bleh jumpe perbagai karenah pelanggan. Serius, dah macam2 dah aku jumpe, si...

Baca lagi »

"Abam gurau jer.."
"Abam gurau jer.."

Korang bace tak entri aku tadi? Pasal adik aku wat keje skolah, hehehe. Sbnr nye kan, ade satu video yang rakam time die duk buat keje sk...

Baca lagi »

Rajin buat kerja sekolah ..
Rajin buat kerja sekolah ..

Ade sebab! Tu yang die rajin semacam jer semalam, awal gak die buat keje skolah, sambil2 aku ajar dan tolong mane yang patot. Kadang2 die...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top