Dah tak lama ..
Dah tak lama ..

Aku decide nak aktif gune due2 blog dalam bulan ni jugak, kang tangguh lambat2, ilang plak mood, huhu. Ye la, susah woo nak maintain mood...

Baca lagi »

Harga iklan biar berpatutan ..
Harga iklan biar berpatutan ..

Aku tak nafi kat Malaysia ni banyak blog dijadikan sbagai sumber pendapatan dan korang sendiri pun mgkn dah tau beberapa blogger yang jan...

Baca lagi »

Setiap kejayaan ada kegagalan
Setiap kejayaan ada kegagalan

Hampir sume orang cam tu jugak kan, betol tak? Kalo tak penah gagal, genius la tuu, hehe. Bile ade masalah dalam mencapai kejayaan, seles...

Baca lagi »

Rambut aku ..
Rambut aku ..

Komen salah sorang rakan blogger iaitu MG, bleh baca dalam entri sini , hehe. Die sakit perut smbil menaip, gelak kot sb tengok gmbar ram...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top