SIstem blogger dah ok ..
SIstem blogger dah ok ..

Tadi aku ade cakap yang sistem blogger cam buat masalah jer, abis sume widget kuar sane sini, cam coding tu salah. Pastu, selang puluhan ...

Baca lagi »

Dah kemas ..
Dah kemas ..

Bile dah siap setel kat kedai mak, balik tu aku wat keje2 yang patot dan tidoo, hehehe. Kasi kumpul tenaga ngan kerajinan untk kemas b...

Baca lagi »

Sistem blogger ada masalah?
Sistem blogger ada masalah?

Printskrin ni antara masalah coding yg tetibe berlaku dalam blog aku ni ha, ade lagi kat tempat laen, malas plak aku nak print satu2. Blo...

Baca lagi »

"Mak nak buat kasar ngan cucu"
"Mak nak buat kasar ngan cucu"

Semalam baru jer aku post video baby ngan daddy, leh tengok sini , siap ade rakan blogger cakap dah tak sabar jd ayah ke, hehehe. Hari ni...

Baca lagi »

Nama makanan pun bleh salah ..
Nama makanan pun bleh salah ..

Semalam, aku makan 'mee kari'. Opss! Hahaha. Agak kekok jugak aku bagitau kat adik yang ade orang bagi 'mee kari' walaupu...

Baca lagi »

Adik dah bertolak ..
Adik dah bertolak ..

Lebih kurang dalam kol 11 stgh malam tadi adik aku dah bertolak ke KL ngan bas, mak yang anta. Cuti die dah abis dah, time untk blajar pl...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top