Baru balik ..
Baru balik ..

Fuyoo ! Agak bz jugak aku hari ni, malam baru dapat menulis blog, hohoho. Pagi mmg aku tak mengadap laptop pun sebab tolong mak kat kedai...

Baca lagi »

Baby bangunkan daddy !
Baby bangunkan daddy !

Aku baru jer lepas melayan video2 baby yang kiut miut lam youtube. Video kat atas ni antara paling kiut - baby bangonkan bapak die smpai ...

Baca lagi »

Bunga kertas - simple dan mudah !
Bunga kertas - simple dan mudah !

Ok, korang pegi amik pen, cd, kertas, gunting dan bla bla bla, buat cam tutorial atas ni dan siap, hehehe. Simple tp menyenangkan keje, k...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top