Muhasabah diri ..
Muhasabah diri ..

Jangan asyik nak menuding jer kat orang laen kalo tak dapat ape yang kite expect, stiap kesalahan ade kemungkinan itu salah kite sendiri....

Baca lagi »

Bukan maen mahal !
Bukan maen mahal !

Tadi aku pegi bandar nak beli ram, cam aku cakap semalam, bleh baca sini . Plan mule2 nak pegi mall tapi tak jadi plak nak masuk mall ata...

Baca lagi »

Jadi ayah bukan senang!
Jadi ayah bukan senang!

Memang betol. Tengok gambar atas, haiwan yg jadi bapa pun ade gak dugaan, ape tah lagi manusia, hehehe. Wallahu'alam

Baca lagi »

"Mini pau jer pun"
"Mini pau jer pun"

Semalam - perot tak lapar sgt pun tapi gatal nak pegi kukus pau yang ade lam peti ais. Mule2 aku ingat nak makan ngan adik aku tapi adik ...

Baca lagi »

Segmen Sabtu by Emas Putih & Dedeq
Segmen Sabtu by Emas Putih & Dedeq

Saya guna celcom :)

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top