Esok nak pegi beli !
Esok nak pegi beli !

Kalo ade rajin, esok aku nak pegi beli ram 2gb atau 4gb, tngok bajet dulu, hehe. Desktop dah melepas, takleh nak beli, so jangka masa unt...

Baca lagi »

2 periuk besar, amacam?
2 periuk besar, amacam?

Hahh! Tu diaa. Stok petai yang ari tu sampai dah mak aku rebus, rase2 nak letak kat kedai kot. Aku mmg tak minat kalo petai dah kene reb...

Baca lagi »

Walaupun berduit banyak ..
Walaupun berduit banyak ..

Fuhh! Memang aku respek ngan sorang pak cik nih. Dia mmg berduit tapi cukup simple dan rendah diri. Dia gak salah sorang customer kat kedai ...

Baca lagi »

Entri aku masuk top 10 dalam DenaiHati?
Entri aku masuk top 10 dalam DenaiHati?

Ingat tak aku citer pasal entri aku dalam denaihati? Meh2, baca sini untuk refresh balik, hehe. Aku tak sangka plak dapat masuk top 10 e...

Baca lagi »

Ada teori tak?
Ada teori tak?

Kenapa bleh jadi macam ni? Asap mudah tertarik ngan orang ke? Hmm. Pasal ni belum lagi dapat aku ungkai kan walaupun belajar sains time s...

Baca lagi »

Old school punya musik!
Old school punya musik!

Sebelum aku masuk u, memang tak minat sangat lagu2 lama, ape tah lagi nak p dengar kan, huhu. Selalu nye time tu aku duk dgr lagu2 latest...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top