Antara sebab orang tak guna telefon canggih
Antara sebab orang tak guna telefon canggih

Ada betol jugak kan, hehe. Tambah2 kalo yang gune tablet or smartphone, dah macam tiap2 ari rasa cam tu. Aku penah jadi cam ni jugak time...

Baca lagi »

Tukar punya pasal ..
Tukar punya pasal ..

Bila dah tukar template, cam biase la kan, macam2 kene edit balik sampai la macam yang aku nak, hohoho. Aku baru jer setel edit sikit2 te...

Baca lagi »

Zip seluar jeans rosak?
Zip seluar jeans rosak?

Sini ada cara die, hehe. Ade zip seluar jeans yang buat onar, biar pun dah lock zip tapi tetap gak nak turun, korang bleh wat cara kat at...

Baca lagi »

Mereka yang sudi, terima kasih!
Mereka yang sudi, terima kasih!

Bila dah setel edit blog semalam, baru la dapat update pengomen bulanan blog aku ni ha, hehe. Terima kasih kpd mereka sume yang sudi meng...

Baca lagi »

Blog Paly berwajah baru :)
Blog Paly berwajah baru :)

Alhamdulillah, dah siap jugak edit template baru ni, hehe. Aku setel mane yang patot jer dulu, lebih kurang siap dalam kol 1 stgh pagi le...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top