Stok petai dah sampai ...
Stok petai dah sampai ...

Meleleh! Perghh, dah sampai stok petai tadi, bile entah nak abis ni kalo makan sndiri, hehe. Mak aku plan nak letak kat kedai, sb kbnyaka...

Baca lagi »

Sudah semestinya ..
Sudah semestinya ..

Kalo yang nakal2 kiut ok la kan tapi kalo terlebih nakal, nak jer hempuk pipi budak, haha. Mmg aku macam tu - nakal lebih2, aku hempuk je...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #13
Wordless Wednesday #13

# Hehehe.

Baca lagi »

Tips update blog bila sibuk
Tips update blog bila sibuk

Dulu, time aku baru berjinak ngan dunia blog, aku mmg tak sibuk dan leh fokus blajar ape itu blog termasuk la SEO, SERP, rank, PR, edit kod,...

Baca lagi »

Lebih 2 tahun sudah!
Lebih 2 tahun sudah!

Itu lah anggaran aku - 2 tahun lebih dah aku tak guna ape2 minyak rambut, tak kira pndk atau pnjg, hehe. Lepas aku kuar u, mmg aku tak pa...

Baca lagi »

Smartphone tak lama lagi
Smartphone tak lama lagi

Bile dah kene khianat ari tu, abis plan2 aku terumbang ambing, dah macam kene start dari bawah. Hmm. Mungkin ni pengajaran untk aku dan t...

Baca lagi »

Dulu, aku pernah tersilap tulis!
Dulu, aku pernah tersilap tulis!

Adeh. Petang semalam aku ade usha entri2 lame dalam blog dan aku terjmpe satu entri yang aku tersilap tulis smpai rakan2 blogger tersalah...

Baca lagi »

"Nanti abam nikah?"
"Nanti abam nikah?"

Asal eh orang di sekeliling aku asyik duk cakap pasal nikah aku jer? Hehehe. Atau ni petanda tak lama lagi aku dah nak naek pelamin? Opps! N...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top