Hadiah baju dah sampai
Hadiah baju dah sampai

Yes! Akhir nye dah smpai dah hadiah yang aku menang tempoh hari, ni entri giveaway  yang aku join, hehe. Bleh tahan gak kain baju ni, mmg...

Baca lagi »

Melantak laju2 lagi ..
Melantak laju2 lagi ..

Nak jadikan citer, hari ni aku ngan adik pompuan pose sunat. Kebetulan plak adik laki aku nak blanjer makan kat luar. Yahuuu! Mane tak he...

Baca lagi »

Draft menunggu ..
Draft menunggu ..

Berpulun2 aku tinggalkan draft, hehe. Ye la, mane la tau kot2 lupa plak idea2 yang bakal aku nak kongsi ngan korang sume. Maklum la, esok...

Baca lagi »

Aku nak beli ..
Aku nak beli ..

Ade tak kekawan korang atau mane2 blogger yang jual benda kat atas ni? Aku tak tau panggil ape ntah blender ni tapi fungsi die - blend bu...

Baca lagi »

Air, mana awak?
Air, mana awak?

Wah wah wah! Hari ni mmg dugaan betol. Tambah plak aku puase sunat ari ni, keje bnyak, air takde. Huhuhu. Bukan umah aku jer, dah masuk satu...

Baca lagi »

2 angka blog yang menarik!
2 angka blog yang menarik!

Semalam aku dah tunjuk dah rank blog aku, hehehe. Nombor pageview plak yang lawa, cepat2 aku print skrin takot terlepas plak. Tengok bawa...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top