Harga minyak RON95 konfem naik?
Harga minyak RON95 konfem naik?

Rase2 dah konfem dah naek ni ha, ramai gak rakan2 blogger duk post pasal minyak akan naek malam ni. Harga ron95 akan jd RM2.10. Perghh! Hamp...

Baca lagi »

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 2/9/2013, jam 5.00 petang SEHINGGA 9/9/2013, jam 5.00 petang ... Semua b...

Baca lagi »

Orang yang kreatif memang ohsem ..
Orang yang kreatif memang ohsem ..

Jeles woo tengok orang kreatif, macam2 diorang bleh buat sprti cam jawapan paper kat atas ni ha walaupun kreatif orang ni tak bertempat, ...

Baca lagi »

Mesti ada punyeee
Mesti ada punyeee

Ya, mmg aku penah, hahaha. Korang?

Baca lagi »

Teknik dah tukar, hasil pun berubah
Teknik dah tukar, hasil pun berubah

Korang penah baca pasal yang aku dah kurangkan fokus terhadap SEO? Baca sini . Sekarang tetap jugak aku fokus SEO tp skrg dah lebih fokus ke...

Baca lagi »

Bila idea mencurah datang..
Bila idea mencurah datang..

Selalu nye kalo idea mencurah, aku just tulis sikit2 tapi kalo idea mengolah pun ade jugak, termasuk mood menulis, aku tulis bnyak2 dan b...

Baca lagi »

I'm bad but..
I'm bad but..

# Hehehe...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top