Pembelajaran yang ditangguh
Pembelajaran yang ditangguh

Aku penah cerita yang aku nak buat sesuatu bile dah ade pc nanti tapi disebabkan dah kene khianat kaw2 pnye, terpaksa la aku tangguhkan d...

Baca lagi »

Mangkuk takdaaaa..
Mangkuk takdaaaa..

Gini akibatnye bile mangkok dah abis orang laen gune, tmbh plak ade yang tak basuh lagi. Oleh sebab aku yg mmg tak berapa rajin bab memba...

Baca lagi »

Sudah kembali normal!
Sudah kembali normal!

Perghh, akhirnya! Aku dah recovered dr keletihan yg mmg meletihkan, hohoho. Korang tau kan yang aku mmg sibuk semalam sampai update blog ...

Baca lagi »

Para ibu memang superb!
Para ibu memang superb!

Aku stuju sgt2 gambar kat atas ni, memang tepat pun! Wallahu'alam

Baca lagi »

Akhbar mampu insafkan kita
Akhbar mampu insafkan kita

Akhbar - bnyak info2 semasa yang wartawan duk kongsi ngan kite sume melalui agensi2 diorang dan drpd mereka lah kite dapat tau perkembang...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top