Hari yang sibuk !
Hari yang sibuk !

Hahaha. Mampu senyum ari ni. Kenape? Hmm. Sibuk jugak tapi still gak ade time nak update blog kan. Waktu siang belom sibuk lagi tapi bile...

Baca lagi »

Baru jumpa kejap, dah buat bunyi!
Baru jumpa kejap, dah buat bunyi!

Memang soalan ni dah wajib ke untuk ditanya bile dah stat bekerja dan leh sara diri - "Bila nak kahwin?". Hahaha. Ari tu pun ak...

Baca lagi »

Ada sape2 pernah guna?
Ada sape2 pernah guna?

Aku ade ternampak gak blogger2 duk jual mask ni dan memang aku nak try, hehe. Sape2 yang dah try mask ni, bleh bagitau sikit hasilnye cam...

Baca lagi »

Merdeka! Merdeka! Merdeka!
Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Ini adalah kali ke-56 kita menyambut Hari Kebangsaan. Harap kita semua bersyukur dengan nikmat yang kita dapat - negara yang aman makmur,...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top