3 hari yang hampir sama?
3 hari yang hampir sama?

# Biar print skrin kat atas ni jer bercerita, hehehe.

Baca lagi »

Buat judual please...
Buat judual please...

Nampak nye memang aku kene buat jadual untuk luangkan masa mengupdate blog satu lagi sebab care aku mnulis dalam farzli.com berbeza denga...

Baca lagi »

"Siapa yang menyanyi tu?"
"Siapa yang menyanyi tu?"

Beberapa ari lepas, mak aku pelik sb terdengar ade orang menyanyi kat kedai. Gini citer die - once upon a time, pagi yang hening, agak si...

Baca lagi »

Hasil berblogging
Hasil berblogging

Aku bajet ramai gak blogger2 kat luar sana yang terima email sprti yang aku dapat sebab kalo blogger baru cam aku ni dapat, mesti yg laen2...

Baca lagi »

Dulu fokus SEO, sekarang?
Dulu fokus SEO, sekarang?

Sekarang aku fokus untuk menulis lebih mnarik spaya lagi ramai yang sudi membaca. Macam mane tu? Hehe. Stiap orang ada cara2 tersendiri d...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top