Nasib seorang blogger...
Nasib seorang blogger...

Ni lah dinner aku malam ni, hahaha. Simple jer tp cukup untk isi perot aku. Mak ngan adik2 pegi kuar jejalan smbil nak beli bahan2 untuk ...

Baca lagi »

KL Gangster 2 - Apa yang berlaku?
KL Gangster 2 - Apa yang berlaku?

Aku tak tau la betol ke tak ape yang die tulis kat atas tu tapi kalo nak tengak dr pelbagai segi, ade betol juga tapi mgkn ade salah, hmm...

Baca lagi »

Dah sampai dah!
Dah sampai dah!

Mak aih, serius, ni fes time aku trime barang dari negeri laen kurang drpd 24jam selepas buat order. Bleh order lagi kot tapi laen kali, ...

Baca lagi »

Blog Cik Nor
Blog Cik Nor

Kenapa aku buat entri ni? Hmm. Hehehe. Ape2 pun, bagi yang tak kenal lagi blogger Cik Nor ni, terus jer pegi kat blog beliau, ni link  ht...

Baca lagi »

Rezeki ibu
Rezeki ibu

Alhamdulillah, hepi jugak aku bile dapat sesuatu hasil drpd berblog, hehehe. Korang dah bace? Cer usha2 entri semalam, ari ni dah sampa...

Baca lagi »

Segmen : Deno Short Giveaway #Part2
Segmen : Deno Short Giveaway #Part2

Pepagi buta ni aku nak join segmen yg cukup simple drpd deno, hehehe. Amacam? Nak join? Hmm. Cer tekan banner atas ape yg jadi. Wallahu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top