Rezeki blog :)
Rezeki blog :)

Alhamdulillah, dah siap dah order, skali ngan payment dah mlalui maybank2u. Mule2 ingat nak bayar via paypal jer, lagi simple tapi bile p...

Baca lagi »

Pak guard sekolah bukan seperti yang aku fikirkan
Pak guard sekolah bukan seperti yang aku fikirkan

Gambar atas tu hiasan jer, jangan ingat plak berkait rapat ngan entri ni, hoho. Ok2, aku nak citer sikit pasal penjaga sekolah a.k.a pak ...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #12
Wordless Wednesday #12

# Jam dinding yang kreatif tapi .....

Baca lagi »

Segmen: Retweet Me!
Segmen: Retweet Me!

Hari ni aku nak buat satu segmen, dah lame gak tak buat. Segmen kali ni berlangsung 2 hari jer, takmo buat lama2 sebab ade lagi segmen ak...

Baca lagi »

Kreatif yang terserlah
Kreatif yang terserlah

Sape2 ade papan kayu yg dipaku cam atas tu, boleh try paku bekas2 jem yang dah cuci. Mmg kreatif cam ni tapi kalo korang betol2 nak buat...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top