Ke mana sudah sikap bersih?
Ke mana sudah sikap bersih?

Kalo rumah bersih, biar la kat luar bersih. Makna nye, kalo kat rumah, siap makan makanan bungkus, buang plastik lam tong sampah, so biar...

Baca lagi »

Sekitar majlis pertunangan..
Sekitar majlis pertunangan..

Hehehe. Ingat tak entri tunang hari tu? Ala, yang aku bajet aku yang bertunang, hehe. Baca sini bagi yang lom baca. Tahniah untuk uncle ...

Baca lagi »

Facebook seorang jejaka
Facebook seorang jejaka

Kat atas ni adalah printskrin facebook aku, baru jer bukak tadi. Dan kat atas ni plak perbezaan facebook perempuan dan lelaki yang...

Baca lagi »

Blog anda adalah hak anda
Blog anda adalah hak anda

Takde sape boleh bagi arahan itu ini dalam blog seseorang, betol tak? Melaenkan kalo arahan tu ke arah kebaikan, yang bleh bagi manfaat da...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top