"Sorry, abam lagi hebat."
"Sorry, abam lagi hebat."

Tengok orang dulu beb, hehehe. Aku adalah salah sorang yang penah game konsol klasik ni dgn penuh minat time 90-an dulu2. Aku pasti kbyak...

Baca lagi »

Design baju kelas adik aku
Design baju kelas adik aku

Baru jer siap design tadi, cepat2 aku buat sebab adik aku nak pegi tunjuk kat kawan2 die. Design simple2 jer, abaikan huruf sebab aku ...

Baca lagi »

Harap bro Eraz jangan marah..
Harap bro Eraz jangan marah..

Pagi tadi bro eraz ade post pasal yang diri die dah tak laku, haha. Scare ikhlas aku nak cakap, hehehe, nak tergelak gak bile bro eraz tu...

Baca lagi »

Jom baca komen2 diorang!
Jom baca komen2 diorang!

Seperti yang aku dah bagitau, entri aku dah ade dalam blog Denaihati.com beberapa hari yg lepas. Memang sronok bile entri aku diterima da...

Baca lagi »

Pengguna 8share dalam bahaya
Pengguna 8share dalam bahaya

Wah! Kalo dah kene ban, susah la nak buat duitkan, huhu. Aku memang dah lame tinggalkan 8share dan seumpamanya. Sebab? Aku ada plan aku s...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top