Pizza Hut Promo!
Pizza Hut Promo!

Yahuu! Dapat promo deal drpd TM untuk makan pizza, hehehe. Aku tak tau harga sbnr kalo tanpa diskaun, mmg ingat nak pegi dah ngan adik ak...

Baca lagi »

Cara kurangkan sakit belakang
Cara kurangkan sakit belakang

Kesasihan bendalah ni aku tak tau sangat sebab nak test pun, aku tak sakit belakang pun sekarang. Bagi yang ade sakit2 belakang, try la, ...

Baca lagi »

Bila baca, jangan menitis air liur ..
Bila baca, jangan menitis air liur ..

Roti canai cotek a.k.a tampal - meletopp! Hahaha. Saje jer nak kongsi roti canai spesil ni, kasi korang terliur skit. Adeh, jahat tol aku...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top