Bila kepercayaan dikhianati
Bila kepercayaan dikhianati

Hasrat nak beli pc terpaksa aku letak tepi dulu. Sebab? Hmm. Tajuk entri pun dah bagitau dah, huhu. Aku taknak lagi citer detail, tggu ke...

Baca lagi »

Aduh, tertinggal plak..
Aduh, tertinggal plak..

Memang dah jadi tabiat aku buat nota  bile duk kat tempat keje kalo idea untuk entri blog datang, hehe. Al maklum, penulis Blog Paly lom ...

Baca lagi »

Hensem punya jerawat!
Hensem punya jerawat!

Santai jer jerawat baru menjelma kat atas muka, dah la terang2 nampak, hohoho. Pagi tadi aku pegi sebuah majlis dan alhamdulillah, sume n...

Baca lagi »

Segmen Blogwalking MERDEKA Bersama AyuInsyirah
Segmen Blogwalking MERDEKA Bersama AyuInsyirah

Aku anak kelahiran Kelantan :)

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top