Buat masa ni, biar dulu :)
Buat masa ni, biar dulu :)

Aku terpikir jugak untuk amik beberapa penulis blog untk menulis sesuatu yg untuk dikongsi dan bermanfaat untuk sume orang. Korang sendir...

Baca lagi »

Hmm, ok ke aku edit gambar?
Hmm, ok ke aku edit gambar?

Sebelum Selepas Kemahiran aku ngan photoshop ni mmg tahap bese2 baru, lebih kurang dalam paras basic jer, hehehe. Hasil nye pun ta...

Baca lagi »

Nak cuba ke tak?
Nak cuba ke tak?

Rasa2 nak cuba jer wat prank cam ni kat kekawan, hahaha. Kasi suara kasar2 skit, cakap lam slang yg mnakotkan, haha. Andai kata kalo pran...

Baca lagi »

Mesti ada perempuan yang suka
Mesti ada perempuan yang suka

Aku mmg tak minat guna wallet, ape tah lagi beg tangan, hehehe. Lelaki kan, simple2 sudah. Sekarang pun aku maen taruk jer duit lam poket...

Baca lagi »

Blog Paly dalam Denaihati.com
Blog Paly dalam Denaihati.com

Blogger mane tak kenal kan blog denaihati yang cukup femes dengan pelbagai info terutama tips2 untk berblogging. Hari tu aku ade ternampa...

Baca lagi »

Sempoi punye ayah..
Sempoi punye ayah..

Video game punye pasal tambah si ayah kene jaga si budak comel, maka ni lah jadinya, hahaha. Lelaki mmg minat sgt ngan game, susah nak bu...

Baca lagi »

Korang dah tau tak?
Korang dah tau tak?

Kite sebagai blogger patot tau perkembangan sesama yang berlaku dalam atau luar negara, tak bnyak pun takpe, yang penting ade jugak imbuh...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top