Wordless Wednesday #11
Wordless Wednesday #11

# :-(

Baca lagi »

Wordless Wednesday #10
Wordless Wednesday #10

Baca lagi »

Info telur
Info telur

Benar ke tak? Hmm. Memang betol2 menarik info ni, teringin jer aku nak test ngan telur2 ayam lam rumah aku. Nanti aku try selamkan telur2...

Baca lagi »

Semalam biadab, hari ni mencuri!
Semalam biadab, hari ni mencuri!

Ingat tak entri semalam? Ingat tak? Hehe. Entri sini ha, kalo yang tak baca lagi, bace la dulu, pastu sambung entri ni plak. Semalam ade...

Baca lagi »

Menarik dan kreatif!
Menarik dan kreatif!

Aku tak tau plak nak cakap macam mane, korang cuba la sendiri. Sambil2 skrol entri ni ke bawah, sambil2 tu korang tengok gambar kat atas,...

Baca lagi »

Attention blogger2 perempuan!
Attention blogger2 perempuan!

Kalo dapat, mesti excited kan! Hehehe. Tambah2 plak kalo yang minat memasak, fuhh, dapat la merasa pelbagai juadah dan hidangan, hehe. ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top